Котел на вугілля Kraft серия К


Опубликовано в 03.06.2020

Описание товара

Твердопаливний котел KRAFT серії K - це бюджетний котел, вироблений з високоякісної (котельної) сталі, працює на будь-якому твердому паливі. Однак основним паливом є вугілля різної якості і фракції. Якщо ж Вам потрібен котел основним паливом якого є дрова, то подивіться наш котел серії Е.

Котел має ефективність на рівні 85% завдяки великому теплообміннику, який знаходиться у верхній його частині. Час роботи на одному завантаженні близько 10-15 годин (на вугіллі). На дровах цей показник сягатиме 5-6 годин.

Види палива:

вугілля;
дрова;
паливні брикети;
тріска, гілки, обрізки дерев і т.п.
У базовій версії ця серія призначена для експлуатації з механічним регулятором тяги і є незалежною, тобто працює без електрики. Разом з тим, котел має можливість підключення електроніки. Для цього в нижній частині бічних стінок є люк для під'єднання вентилятора наддуву. Для зручності користувачів, турбіну можна встановлювати як з правого, так і з лівого боку. Якщо ж збоку місця мало, то вентилятор можна встановити в нижні дверцята, спереду. Застосування електроніки управління дозволяє скоротити споживання палива на 10-15%. Для контролю температури теплоносія на верхній кришці є електронний термометр (працює від батарейки).

Для правильного налаштування котла на виході димоходу вмонтований шибер регулювання тяги. Він має фіксатори положення.

Теплообмінник розташований у верхній частині котла і має окремі двері для чищення - верхня дверцята котла.

Колосники, на яких знаходиться і горить паливо, робляться з чавуну. Вони виконані у вигляді змінних чавунних колосникових грат. Таке рішення є традиційним для вугільних котлів.
Переваги котла:
енергонезалежність;
ККД на рівні 85%;
можливість установки електроніки управління;
високоякісна сталь;
чавунні колосники;
невеликі габаритні розміри;
вбудований термометр дозволяє контролювати температуру котла;
термоізольований корпус котла виключає можливість опіку;
заводська якість виготовлення котла гарантує його безпеку.

;