Register    Enter


Навіщо фільтрувати воду?

 

Чому важливо фільтрувати воду?

 

Зазвичай вода в квартири і будинки надходить за допомогою централізованої системи подачі. Тому є велика ймовірність її забруднення, пов'язана з застоєм води в водоймах, зносом труб і дуже жаркими періодами, коли в воді може з'явитися велика кількість бактерій.

 

Звичайно, людям, які мають на ділянці свердловину, ці проблеми не загрожують. Але більшість все ж живуть в багатоквартирних будинках або за містом, з загальними системами надходження води.

 

Чому необхідно фільтрувати воду?

 

Перед тим як вода надійде в приміщення і почне литися з крана, вона проходить спеціальну систему очищення через очисні споруди. Але це теж не завжди допомагає отримувати якісну воду. По-перше, багато хто з таких споруд застаріли і працюють не на тому рівні, як повинні. По-друге, очищення передбачає прогін води через хлоровані фільтри з іншими домішками, що негативно впливають на її вихідні якості. Саме тому рекомендується встановлювати додаткові системи очищення, щоб позбавити себе від потрапляння в питну воду таких елементів, як:

 

Хлор. Незважаючи на те що хлор вважається найпоширенішим дезінфікуючим засобом води, він все одно може завдати шкоди організму. Тому рекомендується використовувати очисні фільтри, щоб позбутися від хлористих сполук.

 

Сіль, залізо та інші мінерали. Їх зазвичай також використовують на водоочисних станціях для знезараження води. Але кількість їх часто буває перевищені. Це призводить до жорсткості води, через що може зламатися багато обладнання. Також жорстка вода завдає шкоди і людському організму, так як вона накопичується всередині у вигляді відкладень.

 

Змішання водопровідної та каналізаційної води. Зараз це може статися в будь-який момент, тому що мало хто стежить за ступенем зношуваності труб. А так як труби каналізації та водопроводу зазвичай прокладають в одному каналі, то завжди є можливість прориву і змішування рідини, яка потім потрапляє до нас в організм. Крім цього, у воді може міститися миш'як, фтор, свинець і велику кількість токсичних органічних сполук. Ці всі домішки і сполуки не тільки можуть зіпсувати різні побутові прилади, такі як чайники, пральні машинки, а й завдати непоправної шкоди організму.

 

Також у воді міститься ще величезна кількість шкідливих речовин і сполук. Важливо лише розуміти, що без гарної системи фільтрації, вода може згубно позначитися на здоров'ї і якості життя.

 

Фильтр Honeywell 

Фотоматериалы взяты с сайта https://vencon.ua/

 

У чому переваги товарів бренду Honeywell?

 

На ринку представлено багато різних торгових марок різних систем фільтрування води. Однак, багато експертів і покупців схвалюють товари бренду Honeywell.

 

Основною перевагою виступає високу якість даної продукції. Ці фільтри не тільки очищають надходить воду практично від будь-яких забруднень і шкідливих сполук, але і збільшують термін служби сантехнічного обладнання, оскільки володіють системою зворотного очищення. Вона допомагає максимально зменшити на стінках освіти твердого нальоту, який виводить з ладу системи водопостачання. Також серед особливих плюсів виділяють простоту в установці фільтру, відсутності необхідності в зміні картриджів і повної автоматизованої системи роботи. Ще дані фільтри очищають не тільки холодну, а й гарячу воду, а також мають високий ступінь надійності і збільшений термін служби.

 

Де купити фільтри для води?

 

У Києві основним постачальником фільтрів для очищення води компанії Honeywell є фірма Vencon. На сайті представлені всі провідні моделі цього бренду. Покупці можуть порівняти їх за цінами, якістю та технічними характеристиками.

 

Фахівці компанії завжди готові безкоштовно проконсультувати з питань установки, використання і обслуговування систем фільтрації. Також можна дізнатися про доставку по території України і способах оплати товару.