Register    Enter


Особливості бухгалтерського обліку іноземної компанії

 

Ведення бізнесу за кордоном - перспективний і водночас ризикований захід. Керівнику потрібно досконально знати законодавчу базу держави і бути готовим адаптуватися під нові для нього умови ринку. Організація GLS Law Company здійснює бухгалтерське обслуговування іноземних компаній, а її фахівці готові супроводжувати перші кроки клієнтів в закордонному бізнесі та сприяти його розвитку. Спеціалісти виконують комплексний бухгалтерський супровід організацій, фірм, малого бізнесу. Дана послуга консультування та бухгалтерського обліку можлива завдяки досвідченій команді, а також глибоким пізнанням у бухгалтерській сфері.

 

 

Професійний бухгалтер - виконання законодавства

 

Офшорні бухгалтерські послуги для малого бізнесу і великих підприємств дадуть змогу власникам міжнародних структур поліпшити діловодство і фінансове становище. Дедалі конкурентніший глобальний ринок змушує бізнесменів та інвесторів спрощувати виробничі процеси та скорочувати витрати. Передача цих функцій на аутсорсинг доступна малим, середнім і великим підприємствам у будь-якій юрисдикції.

 

Бухгалтерський облік іноземної компанії - це точне виконання норм і правил чинного законодавства країни, де зареєстрована компанія:

 

  • збір транзакційної документації;
  • ведення записів щодо прийняття та припинення ділових відносин офшору;
  • зберігання документації про отримані та витрачені суми;
  • купівля / продаж товарів, активів;
  • управління документацією, записами активів/пасивів;
  • підготовка фінансової звітності;
  • ведення реєстру цінних паперів.
  •  

    Юрисдикції зі списку класичних податкових офшорів зазвичай не вимагають від компаній обов'язкового ведення обліку. Однак більшість компаній оформляють фінансову документацію, оскільки хочуть мінімізувати ризики. Наприклад, якщо держава запровадить обов'язкове ведення бухгалтерії, або в разі вимоги бухгалтерських звітів з боку банків.

     

    Бухгалтерія та фінансова звітність у міжнародному бізнесі

     

    Багатонаціональні компанії зазвичай реєструються окремими господарюючими суб'єктами для використання податкового звільнення в юрисдикції реєстрації або обмеження відповідальності. Але багато юрисдикцій вимагають реальної економічної присутності в країні інкорпорації підприємства, тому подання фінансової звітності та податкових декларацій обов'язкове.

     

    Вести бізнес без реєстрації юридичної особи неможливо - міжнародний бізнес змушений відкривати філії, дочірні компанії, представництва для успішної діяльності за кордоном. І тут приходить необхідність складати консолідовану фінансову звітність для материнської компанії, нерідко - за правилами міжнародних стандартів фінансової звітності.

     

    Бухгалтерський облік іноземної / офшорної компанії передбачає:

     

    1. 1. обов'язкове узгодження рахунків інвестицій, операцій з капіталом, активів, зобов'язань та операційних рахунків компанії;
    2. 2. демонстрацію економічної взаємозалежності між материнською компанією та дочірнім підприємством;
    3. 3. відсутність приховування збитків під не консолідованою дочірньою компанією;
    4. 4. розкриття підстав, на яких різні валюти світу переводяться в національну валюту головного підприємства.

     

    Аутсорсинг бухгалтерського обліку як найважливішої бізнес-функції

     

    Якісний бухгалтерський облік іноземної компанії сприяє успішності бізнесу. Очікувані грошові потоки, аналіз валового доходу, бюджетні асигнування відіграють ключову роль у фінансовій життєздатності вашого бізнесу.

     

    Офшорні спеціалізовані бухгалтерські послуги дадуть змогу іноземним бізнесменам та інвесторам задіяти професіоналів у бізнес-адмініструванні. Аутсорсинг бухгалтерського обліку знижує витрати і підвищує прибутковість, даючи змогу домогтися більш високої продуктивності та ефективності. Водночас підприємство клієнта отримує виняткову прозорість і безпеку даних, що підвищує авторитет компанії та самого власника в очах наглядових і контролюючих органів.

     

    Компаніям з належним виконанням бухгалтерського обліку набагато простіше довести власну активність, домогтися якісного корпоративного обслуговування в найбільших і надійних банках світу, а також знайти потенційних великих інвесторів.

     

    Що ви отримуєте:

     

  • роботу з кредиторською заборгованістю та заборгованістю на рахунках;
  • аналіз грошових потоків;
  • практичні рішення щодо розподілу бюджету компанії;
  • ведення точних звітів, бухгалтерських записів;
  • фінансове планування та аналіз;
  • розрахунок заробітної плати;
  • розрахунок і виконання податкових зобов'язань, ін.
  •  

    GLS Law Company здійснює фінансові та бухгалтерські послуги, адаптовані до потреб і особливостей бізнесу замовника. ЇЇ експерти - це співробітники з необхідними практичними навичками і своєчасним вивченням усіх нововведень. Зручно замовити послугу бух обліку можливо на сайті компанії gls.co.ua. Не втрачайте можливості оптимізувати свою бухгалтерію за допомогою професіоналів!