Register    Enter


Процес отримання кредиту для підприємців: умови та переваги

 

Кредити для підприємців — важливий інструмент фінансування для розвитку бізнесу. Їх можна використовувати для покриття різноманітних потреб, починаючи від закупівлі обладнання та сировини та закінчуючи розширенням підприємства. Вони надають можливість підтримати фінансову ініціативу та забезпечити стабільне функціонування вашого бізнесу.

 

 

Доступні умови кредитування підприємців без застави

 

Банки та фінансові установи пропонують різноманітні умови кредитування для підприємців без застави. Зазвичай це можливість отримати кошти на значну суму без необхідності володіння великими активами чи забезпечення додатковими гарантіями.

 

Так, наприклад, Банк Львів пропонує кредити для ФОП без необхідності застави на суму від 100 тис. грн до 5 млн грн, а терміни погашення фінансування можуть бути встановлені від 1 до 60 місяців. Також можливе дострокове погашення позики без додаткових комісій. Важливо пам'ятати, що за прострочені платежі нараховується пеня, тому своєчасність сплати кредиту має велике значення. 

 

У разі непередбачених обставин, які ускладнюють вчасне погашення позики, рекомендується відразу звернутися до вашого менеджера для обговорення ситуації та пошуку її вирішення.

 

Як можна отримати кредит для ФОП?

 

Для отримання кредиту підприємцю необхідно вести бізнес протягом мінімум 9 місяців, а також мати державну реєстрацію не менше ніж на 3 місяці. Місце реєстрації також має значення при поданні заявки на кредит для розвитку бізнесу.

 

Процедура максимально проста:

 

  • оформлення позики для ФОП онлайн починається з подачі заявки на вебсайті. 
  • після цього кредитний експерт зв’яжеться з вами, щоб проконсультувати щодо умов позики та допоможе підібрати продукт, який найбільше відповідає потребам вашого бізнесу;
  • документи для отримання попереднього рішення можна надіслати онлайн, а рішення щодо кредиту зазвичай буде готове протягом 1–2 днів;
  • підпишіть кредитний договір у відділенні банку або через електронну підписку;
  • отримайте затверджену суму кредиту в зручний для вас спосіб — на банківську картку або через інший банківський рахунок.
  •  

    За допомогою калькулятора на сайті Банку Львів ви можете розрахувати щомісячний платіж, загальні витрати по кредиту, загальну вартість позики, а також переглянути детальний графік розрахунків її погашення. Калькулятор враховує не лише необхідну суму, а й термін погашення позики та розраховує відповідний щомісячний платіж. Якщо виявиться, що платіж вищий, ніж ви очікували, рекомендується розглянути можливість збільшення терміну фінансування.

     

    Клієнт може вибрати будь-яке зручне для себе відділення фінансової установи для отримання коштів. Банк Львів має відділення в таких містах України, як Київ, Львів, Тернопіль, Ужгород, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Стрий, а також в інших населених пунктах.

     

    Приєднуйтеся до спільноти активних підприємців, щоб бути в курсі нових можливостей та історій, які надихають!

     

    Джерело: Сайт www.banklviv.com